Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
РАЗДАЧА БЕЗ ВСЯКИХ УСЛОВИЙ, РЕПОСТОВ, ПАРОЛЕЙ
Платные программы для ЧИП-тюнинга
Вы первый раз работаете с дизелем? Форсунки в норме как вы пришли к такому мнению?Всем привет! Daf 106 2018 г. После прогрева начинают плавать обороты! Форсунки в номе. Из за чего это происходит?
Я Вас зрозумів! Дивіться, на рахунок форсунок- встановили всі нові. Тиск палива згідно параметрів діагностичної програми- в нормі. Механічний знос , також виключаємо , пробіг 380тис. Також вже перевірили регулятор ТНВД и провели регенерацію саж. Фільтра! Реально вже голова обертом від цієї проблеми. Можливо Ви маєте ще якісь ідеї щодо ремонту цієї проблеми, заздалегідь щиро вдячний!Вы первый раз работаете с дизелем? Форсунки в норме как вы пришли к такому мнению?
Если первый раз работаете с дизелем то понятно, если же нет тогда для меня вообще не ясен ваш вопрос. вводных данных вы не дали ни каких: а именно форсунки в норме если они прошли проверку, а если необходимо ремонт. Проверено давление топлива а именно его скачки которые влияют на плаванье оборотов. Так же не исключаются механический износ который влияет на плаванье оборотов при неравномерности компресси и тому подобное. Если вы просите помощи прикладывайте информации чтобы хотя бы как то построить ход своих мыслей и как то вам помочь
І ще забув , замінили топл. Фільтр, навідь баки вже промили і залили ідеально чисте паливо. Ad Blue також працює норм.Я Вас зрозумів! Дивіться, на рахунок форсунок- встановили всі нові. Тиск палива згідно параметрів діагностичної програми- в нормі. Механічний знос , також виключаємо , пробіг 380тис. Також вже перевірили регулятор ТНВД и провели регенерацію саж. Фільтра! Реально вже голова обертом від цієї проблеми. Можливо Ви маєте ще якісь ідеї щодо ремонту цієї проблеми, заздалегідь щиро вдячний!